Projektstyring

SP Mouldings erfaring er, at succesen for et produkt skabes i udviklings- og implementeringsfasen. SP Moulding kan sikre et projektforløb, som bidrager
til denne succes.

Vi har stor erfaring i at styre komplekse projekter. Vi har erfaring med såvel store som små outsourcingsopgaver samt udvikling af nye komponenter og komplette systemer fra idé til færdigt produkt.

Fra projektets start fastlægges en projektorganisation som arbejder med projektet i hele planlægnings-, implementerings- og vedligeholdelsesfasen.

Projektorganisationen sammensættes af en projektleder og et projektteam, som består af eksperter indenfor kvalitet, procesteknik, materiale egenskaber, automatisering, værktøjer, konstruktion, design, logistik og salg m.m.

Projektorganisationen sikrer en systematisk og effektiv planlægning, koordinering, problemløsning og implementering af projektet.

 

 

 

 

  • undefined

     

    undefined

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.