Kvalitet og Miljø

SP Mouldings ledelsessystem tager højde for alle de krav og forventninger, der stilles leverandører af teknisk plast:

  • Vi er certificeret efter ISO 9001 (Juelsminde og Stoholm afdelingen)
  • Vi er certificeret efter ISO 14001 (Juelsminde og Stoholm afdelingen)
  • Vi er certificeret efter IATF 16949 (Stoholm afdelingen)

Alle efter gældende standarder.

Derudover overholder vi alle direktiver på miljøområdet, herunder RoHS-direktivet, REACH osv.

SP Moulding i Juelsminde og Stoholm er desuden registreret ved Fødevarestyrelsen til produktion af plastemner med kontakt til fødevare.

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter her for Juelsminde

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter her for Stoholm

SP Mouldings politikker og mål for kvalitet og miljø er væsentlig for vores konkurrencedygtighed. Vi fokuserer på genanvendelse af råvarer og reduktion af kassation og fejl som kan føre til kundereklamationer. 

Opmålingskapacitet

Vi arbejder aktivt med statistisk proceskontrol (SPC) som grundlag for godkendelse af vores processer, og i den daglige produktion.

Målemetoderne ved proceskontroller udarbejdes og verificeres af vores måleteknikere. Målemetoder fastlægges og godkendes ud fra målesystemanalyser.

SP Moulding kan tilbyde verificering af produkternes geometriske specifikationer, idet vi har fuldt udstyrede målelaboratorier på vore fabrikker.

Det giver os også mulighed for at udvikle og verificere målefiksturer til vores processer, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i projektforløbene.     

  • undefined

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.