Nyheder

 

 • Projectile Injection Technology (PIT)

  05. oktober 2018

  SP R&D A/S har den sidste tid arbejdet på at afsøge de procestekniske muligheder inden for området Projectile Injection Moulding Technology (PIT). Processen er ikke ny. Særligt ser vi denne teknologi anvendt til emner inden for Automotive. I 2006 beskrev Plasteurope.com metoden og henviste til, at Röchling Automotive havde fundet på denne metode til fremstilling af serieproduktion af hule emner. (kilde: https://www.plasteurope.com/news/R_CHLING_t206079/).

  Læs mere
 • SP Moulding Film

  19. marts 2018

  SP Moulding præsentation film Advanced Injection Moulding in Denmark, Poland and China. SP Moulding is a member of the SP Group A/S

  Læs mere
 • Juelsmindehallerne 1-2 april 2017

  03. april 2017

  Fra SP Mouldings stand i Juelsminde hallerne den 1-2 april 2017

  Læs mere
 • Ulstrup Plast A/S overtages af SP Group

  22. april 2015

  SP Group overtager Ulstrup Plast, der igennem godt 60 år har været ejet af familien Ulstrup. Ulstrup Plast er en velfungerende og velindtjenende sprøjtestøbeforretning med produktioner og montage i Danmark og i Slovakiet. Ulstrup Plast har opbygget et stærkt ’brand’ i markedet og fortsætter derfor sit virke under dette navn.

  Læs mere
 • Sander Tech nu en del af SP Group

  20. april 2015

  SANDER TECH udvikler, producerer og leverer plastprodukter til vindmølleindustrien globalt. Vort fokus er på kundernes behov, og målet er at skabe effektive løsninger, der virker. Vi tager ansvar gennem alle faser af en produktion – lige fra idé over færdigt produkt til levering.

  Læs mere
 • Test infoboks

  undefined

  And some text about SP Moulding

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.