Strategi

Vores strategi bygger på vækst og øget internationalisering. Denne strategi vil vi realisere ved at blive stadig mere synlig i markedet og ved at øge vores kapacitet i såvel Danmark som i Kina og Polen. Vi ønsker at være en innovativ, pålidelig og konkurrencedygtig partner for vore kunder.

SP Moulding vil differentiere sig stærkere som samarbejdspartner ved fortsat at udvikle sin viden om råvarer, processer og design. Udbygningen af kompetencer på disse områder ser vi som en forudsætning for, at SP Moulding kan levere løsninger, der tilfører kunderne større værdi. Derfor investerer vi konstant i produktudvikling i samarbejde med kunderne, ligesom vi løbende deltager i relevante forskningsprojekter.

Vi er overbeviste om, at grundlaget for at være en attraktiv samarbejdspartner er høj kompetence, høj performance og høj fleksibilitet. I en verden, der konstant udvikler sig, er disse parametre ikke statiske. Da vores målsætning er at sikre langsigtede samarbejdsrelationer med vore kunder, er en konstant forbedring af vores kompetence, performance og fleksibilitet derfor også en væsentlig del af vores strategi.

 

 undefined

  • undefined

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.