Nyheder

Ulstrup Plast A/S overtages af SP Group

22. april 2015

SP Group overtager Ulstrup Plast, der igennem godt 60 år har været ejet af familien Ulstrup.


Ulstrup Plast er en velfungerende og velindtjenende sprøjtestøbeforretning med produktioner og montage i Danmark og i Slovakiet.


Ulstrup Plast har opbygget et stærkt "brand" i markedet og fortsætter derfor sit virke under dette navn.


Administrerende direktør Søren Ulstrup fortsætter som daglig leder og bliver en betydende aktionær i SP Group. Frank Gad bliver ny bestyrelsesformand i Ulstrup Plast. Den hidtidige Bestyrelsesformand, Palle Jørgensen, fortsætter som medlem af Bestyrelsen.


Søren Ulstrup udtaler: "Det har været en stor beslutning for min familie og mig at sælge Ulstrup Plast. Virksomheden kører godt og kunne fortsætte som selvstændig. Jeg følger mig imidlertid overbevist om, at vi i fremtiden som en del af SP Group kan udvikle os endnu stærkere til gavn for vore kunder og vore medarbejdere".


Søren Ulstrup fortsætter: "Allerede da jeg blev 30 år besluttede jeg, at jeg ville af med det økonomiske ansvar, når jeg blev 50 år. Nu er jeg 48 år og føler, at tiden er inde, hvorfor vi kontaktede SP Group som vor foretrukne partner".


Frank Gad udtaler: Vi glæder os til samarbejdet med Søren og hans dygtige team, så vi sammen kan give vore mange kunder en endnu bedre service i fremtiden.


Jeg tror også, at vi i fællesskab kan skabe os en endnu stærkere international position og en bedre konkurrence kraft’, fortsætter Frank Gad.

 
Søren Ulstrup, der også er Formand for Plastindustrien og medlem af DI’s hovedbestyrelse, fortsætter som Formand for Plastindustrien. Frank Gad udtræder af Plastindustriens Bestyrelse ved den kommende generalforsamling.


Ulstrup Plast betjener primært kunder i healthcare og fødevarerelaterede industrier med sprøjtestøbte plastløsninger samt montageopgaver.


SP Group har gennem længere tid overvejet en etablering i Slovakiet for at komme tættere på en række kunder i Centraleuropa.


SP Group producerer plast- og overfladebelægninger på sine fabrikker i Danmark, Polen, Letland, Slovakiet, Kina, USA og Brasilien. Der er desuden salgs- og serviceorganisationer i Holland, Sverige, Tyskland og Canada.


SP Group beskæftiger herefter ca. 1.400 medarbejdere og har ca. 800 navnenoterede aktionærer.


Der forventes en årlig omsætning på ca. DKK 1,3 mia.


Det er målet at øge omsætningen til DKK 1,5 mia. samt at øge resultatet før skat til ca. DKK 100 mio. inden for en kortere årrække.

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.