Nyheder

Sander Tech nu en del af SP Group

20. april 2015

SANDER TECH udvikler, producerer og leverer plastprodukter til vindmølleindustrien globalt. Vort fokus er på kundernes behov, og målet er at skabe effektive løsninger, der virker. Vi tager ansvar gennem alle faser af en produktion – lige fra idé over færdigt produkt til levering.

Vor styrke er den mangeårige kompetence, vi har indenfor de specielle krav der stilles til de produkter der anvendes i vindmølleindustrien. Vi har 15 års erfaring med vindmølleprodukter og mere end 80 års erfaring med sprøjtestøbning.

Det er medarbejderne, der gør, at vi kan agere både nationalt og internationalt. Det handler ikke bare om faglighed og produktionsudstyr. Ansvarsfølelse og forståelse for kundens behov er et kernepunkt i vores forretning.

Vi ønsker at skabe relationer og nærhed til kunderne gennem dialog, markedsforståelse og leveringssikkerhed. Dermed får kunden den fleksibilitet, der er brug for i et dynamisk globalt marked.

Effektiv specialproduktion

Kompetence centret for produktionen af emner til vindmølleindustrien er samlet i et specialområde med et effektivt og moderne produktionsapparat.

 

Dette site bruger cookies for at huske indstillinger, lave statistik og forbedre oplevelsen for dig. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.